Afbeelding
Foto:

Win het aankoopbedrag terug bij Bos Bedden

Bos Bedden in Nijverdal organiseert de openingsweken! Tijdens deze actie, die drie weken duurt, kan iedere klant zijn aankoopbedrag terugwinnen. Ook ontvangt de klant bij aanschaf van een nieuw bed of boxspring een textielpakket cadeau!

NIJVERDAL - Recentelijk is het nieuwe filiaal in Nijverdal onder grote belangstelling geopend. De Burgemeester Eijbersen van Hellendoorn heeft samen met de kinderen van de eigenaren Rutger en Lianna Veerman de winkel feestelijk geopend. Aansluitend hebben ze de driedaagse opening gehad. "Tijdens deze driedaagse opening hebben we enorm veel positieve reacties gehad", aldus Rutger en Lianne Veerman. "Om hier feestelijk op door te gaan, hebben we besloten de actie met drie weken te verlengen tot en met 16 april 2022."


De actie houdt in dat iedere klant bij aanschaf van een bed of boxspring een textielpakket cadeau! Ook kan de klant het aankoopbedrag volledig terugwinnen! Rutger Veerman: "We willen iedere klant feestelijk ontvangen. Met onze kennis en passie over slapen vertellen wij graag wat de beste slaapoplossing is. Dat is immers ons vak al sinds 1979. Iedereen is van harte welkom bij ons filiaal in Nijverdal. Voor advies maar ook voor geheel vrijblijvend kijken en kennis maken."