Het D-senior trio Maud, Inza en Evie is door een derde plek door naar het ONK.
Het D-senior trio Maud, Inza en Evie is door een derde plek door naar het ONK.

Plaatsingswedstrijd voor het ONK

Algemeen

Een aantal teams van SVH Hellendoorn-Fysion Nijverdal hadden zaterdag 2 april hun tweede en laatste plaatsingswedstrijd voor het ONK (Oost-Nederlandse kampioenschappen). 

HELLENDOORN/NIJVERDAL - Als eerste mocht het E-junioren team Iva, Sanna en Sanne op de vloer verschijnen! Zij lieten een mooie oefening zien en werden beloond met een 4e plek. Om door te kunnen stromen naar het ONK was dit helaas een plekje te weinig tot nu toe.

In de derde wedstrijd mochten twee duo’s schitteren op de vloer. Als eerste was het de beurt aan het E-senior team Roelien en Celeste. Deze dames kregen als enige een 23 score in hun categorie die dag en werden dik en verdiend eerste! Roelien en Celeste zijn dus door naar het ONK.

Als tweede team mocht het D-junior team Lieke en Lene verschijnen op de vloer. Een ontzettend mooie dans met een dikke 7 voor artistiek! Helaas ook veel concurrentie en behaalden zij een 8e plek. Door de strenge eisen zijn zij helaas niet door naar het ONK.

Het laatste team deze dag, het D-senior trio Maud, Inza en Evie, mocht in de vierde wedstrijd shinen. Een leuke dans met veel energie. In hun categorie haalden zij het hoogste cijfer voor artistiek, een 7,950. Dit team kreeg een welverdiende 3e plek en is ook door naar het ONK.

Roelien en Celeste werden eerste en zijn dus door naar het ONK.