Afbeelding
Foto: Jolanda Brouwer-Rietman

Recht uit het Hart: Jolanda Brouwer-Rietman

Algemeen

Een verhaaltje schrijven over jezelf valt niet mee, maar ik zal het proberen. Ik ben Jolanda Brouwer-Rietman en woon in het mooie Hellendoorn, prachtig omringt door bos en natuurgebieden. Mijn hobby’s zijn: lezen, puzzelen, reizen, schilderen, maar op dit moment is fotograferen één van mijn leukste bezigheden.

Vroeger fotografeerde ik alleen tijdens vakanties en dagjes uit. Door andere omgeving en dwalen door de natuur zie je steeds meer mooie dingen om vast te leggen. Ik fotografeer graag de zee, mooie luchten; zoals zonsopkomst en -ondergang, of hele dikke wolkenmassa’s. Deze foto’s gebruik ik soms voor mijn andere hobby; het schilderen (zit sinds een paar jaar op les), om na te schilderen.

Afgelopen zomer heb ik een mooie nieuwe camera voor mijn verjaardag gekregen, sindsdien ga ik steeds vaker op stap, om uit te vinden wat ik er allemaal mee kan. Ben nu aan het oefenen om vogels te fotograferen, wat niet meevalt, want vogels horen je al van verre aankomen, en zitten natuurlijk niet stil. Het is een mooie uitdaging! Thuis zeg ik altijd; ik ga even op pad met mijn camera, waarna ik vervolgens uren weg ben, heerlijk zwervend door de natuur. Het is voor mij een fijne en ontspannende hobby.

Wil je meer van mijn foto’s zien, volg mij dan op instagram: j_brouwer