De Voorjaarsrit van MCNH brengt de rijders naar nieuwe plekken.
De Voorjaarsrit van MCNH brengt de rijders naar nieuwe plekken.

MCNH heeft weer een toertocht uitgezet

Algemeen

HELLENDOORN/NIJVERDAL - Motorclub Nijverdal Hellendoorn gaat op 1 mei toeren. Met deze Voorjaarsrit laat de motorclub een ieder een ander stukje Nederland ontdekken. 

De motorclub ligt alvast een tipje van de sluier op. “Ben je met een toertocht van MCNH wel eens in Zelhem geweest? Wij ook niet, maar gaan er wel vlak langs heen. Tijdens de Voorjaarsrit toeren we namelijk via het buitengebied van Rijssen en Goor de achterhoek in. We komen dus niét door Didam of Doetinchem, maar in ruil daarvoor gaan we wel door het idyllische Bronckhorst en midden door de historische Hanzestad Doesburg, wat gelijk een prachtig pauzepunt is”. Vanaf Doesburg zal de rit nog Laren, Vorden, Heeten en Bathmen aandoen om vervolgens weer terug te keren naar Hellendoorn. In het clubhuis Het Mollenhol worden de rijders bij terugkomst verwelkomd met warme gehaktballen.

Starten kan tussen 9.00 en 12.00 uur vanaf Het Mollenhol aan de Imminkservestraat 4 in Hellendoorn. Inschrijven kan ter plaatse of via www.mcnh.nl. Kosten zijn 6,- euro.