Afbeelding

Zwembad Het Ravijn is klaar voor de zomer

Algemeen

NIJVERDAL - Als de temperatuur het toelaat kan men bij zwembad Het Ravijn vanaf 23 april ook weer buiten zwemmen. Met de zomer in aantocht belooft het – na een periode waarin alles op een lager pitje heeft gestaan - weer een zomer vol activiteiten te worden.

Bij zwembad Het Ravijn zijn gedurende de zomer zowel de binnen- als buitenbaden geopend. In de afgelopen jaren is geëxperimenteerd met flexibele openingstijden op basis van de (verwachte) buitentemperatuur. Dit om nog meer tegemoet te komen aan de wensen van de klanten. Zo zijn bij hoge temperaturen de buitenbaden bijvoorbeeld langer open gebleven. Uit de reacties bleek dat dit erg gewaardeerd werd.

Tijdens de zomer kan men bij Het Ravijn voordelig zwemmen met de Ravijn 60-badenzomerkaart. Vroege vogels profiteren van extra korting. Wie de Ravijn-zomerkaart voor 1 mei 2022 aanschaft betaalt geen 76,80 euro, maar slechts 61,50 euro. Met de zomerkaart kan men 60 keer zwemmen in de periode 23 april tot en met 28 augustus 2022. Tijdens de openingstijden voor vrijzwemmen is de zomerkaart geldig voor jeugd én volwassenen, in binnen- én buitenbaden en door meerdere personen te gebruiken.

Op de ligweide kan men zonnen of verkoeling zoeken in één van de buitenbaden. Ook zijn er verschillende sport- en spelvoorzieningen, zoals een pannacourt, kabelbaan, calisthenicsparcours, beachvolleybalveld en voor de allerkleinsten zijn er speelvoorzieningen met apart verwarmd peuterbad.

www.hetravijn.nl