Afbeelding

Britse singer-songwriter Rachel Croft in De Smidse

Algemeen

NIJVERDAL - Singer-songwriter Rachel Croft is een echte aanrader. Na haar ontdekt te hebben als ‘busker’ in de straten van het Britse York zit haar carrière goed in de lift. Dit is ook mede te danken aan haar recent uitgekomen debuutalbum ‘HOURS AWAKE’ die hele goede recensies heeft mogen ontvangen. Ze beschikt over een prachtige stem met een groot bereik en in de wandelgangen wordt ze al stilletjes de nieuwe Joni Mitchell genoemd. Rachel Croft is live te zien op zaterdag 7 mei in De Smidse in Nijverdal.

Rachel Croft wordt momenteel gezien als één van de grootste singer-songwriter talenten die Groot Brittannië rijk is. Ze valt op met een opvallende stem met een groot bereik en combineert complexe vocalen met zeer fijn gitaarspel. In Engeland en Ierland geniet deze jonge singer-songwriter uit York een grote populariteit. Haar liedjes zijn vaak geïnspireerd door Keltische melodieën en de doordachte teksten van artiesten als Joni Mitchell, Sandy Denny en Matt Corby.

Kaartverkoop

Rachel Croft is op zaterdag 7 mei om 20.30 uur te zien en te horen in De Smidse. Kaarten hiervoor kosten 15,- euro per stuk. Kaarten zijn nu te reserveren via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.