Afbeelding

Peppa Pig beleeft avontuur

Algemeen

NIJVERDAL - Wie kent Peppa Pig niet? Het vrolijke varkentje dat niets liever doet dan avonturen beleven en in modderplassen springen. Na het succes van de televisieserie op Netflix en Nickelodeon kan een (nieuwe) theatervoorstelling natuurlijk niet uitblijven. Op zaterdag 7 mei komt Peppa Pig met al haar vriendjes naar het ZINiN Theater in het nieuwe vrolijke avontuur ‘Schoolreisje naar het strand’. 

In de spiksplinternieuwe voorstelling ‘Schoolreisje naar het strand’ beleeft Peppa Pig weer een doldwaas avontuur. Samen met haar vriendjes gaat ze op schoolreisje naar het strand. De rugtassen om, de lunchtrommels in de hand en met achter het stuur Juffrouw Konijn gaan ze op weg. De busreis is al een hele toer met al dat gehobbel, maar gelukkig komen ze veilig aan en beleven ze een dag om nooit te vergeten.
De voorstelling staat bol van nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor en grote modderplassen. Voor aanvang van de voorstelling kun in de Peppa Pig-knutselhoek een eigen muziekklapper worden versierd. En na afloop van de voorstelling kunnen kinderen met Peppa Pig op de foto.

De voorstelling is te zien om zowel 14.00 als 16.00 uur. Kaarten à 18,- euro reserveren kan via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.