De eerste koffieochtend in de Blokkendoos trok al ruim twintig bezoekers.
De eerste koffieochtend in de Blokkendoos trok al ruim twintig bezoekers.

Het is weer tijd voor koffie in de Blokkendoos

Algemeen

NIJVERDAL - De eerste koffieochtend in De Blokkendoos was op 24 maart en was volgens de organisatie als de aanwezigen een groot succes. Op donderdag 28 april vanaf 10.00 uur is de volgende koffieochtend.

De koffieochtenden zijn bedacht om mensen, na de coronatijd, een mogelijkheid te bieden om met elkaar in contact te komen en een beetje gezelligheid te bieden. Dat er behoefte is aan contact en gezelligheid bleek wel op 24 maart, toen meer dan twintig mensen in de Blokkendoos bijeen kwamen. Onder het genot van een kopje koffie of thee, kwamen de gesprekken gauw op gang. Bekenden praatten weer bij, onbekenden maakten kennis met elkaar. Aan het eind van de ochtend was iedereen enthousiast om weer op een volgende koffieochtend te komen. 


De eerstvolgende koffieochtend in de Blokkendoos zal gehouden worden op 28 april vanaf 10.00 uur. Iedereen die wat gezelligheid of aanspraak zoekt, is welkom. En je hoeft geen geld mee te nemen. Voor diegenen die dan ook spelletjes willen doen zal er dan ook een sjoelbak zijn en misschien wat andere spelletjes.