Winnaars schoolvoetbal Hellendoorn zijn bekend

De finales van het schoolvoetbal in de gemeente Hellendoorn werden woensdag 13 april gespeeld. Prinses Marijkeschool en Daltonschool Reggewinde zijn de winnaars.

HELLENDOORN - Nadat op de velden van de diverse sportparken al de poulewedstrijden waren afgewerkt mochten bij de jongens en bij de meisjes de winnaars van de poules en de beste nummers 2 gaan uitmaken wie zich het beste schoolvoetbalteam van de gemeente Hellendoorn mag gaan noemen.

Op de velden van v.v. DES werd zowel bij de jongens als de meisjes in twee finalepoules uitgemaakt wie zich zou plaatsen voor de finales. Bij de meisjes plaatsten basisschool de Es uit Hellendoorn en Daltonschool Reggewinde zich voor de finale. Na 2 x 10 minuten voetbal stond nog steeds 0-0 op het scorebord waarna strafschoppen volgden. Na 14 strafschoppen werd uiteindelijk de Reggewinde als winnaar gehuldigd.

Bij de jongens plaatsten De Rietslenke en de Prinses Marijkeschool zich voor de finales. In de finale was het team van de Prinses Marijkeschool een maatje te groot voor het team van de Rietslenke. Na een 5-0 overwinning mochten ook zij zich winnaars noemen.

De prijzen en de wisselbekers werden uitgereikt door burgemeester Jorrit Eijbersen en BLOS-lid Bernd Slettenhaar.