Afbeelding

Baderie, de slimste vorm van genieten

Algemeen

Maak kennis met Het Baderie Comfort. De meest persoonlijke en aangename weg naar uw nieuwe badkamer. Adembenemend mooi, functioneel tot in de kleinste details. Volledig op maat en elke dag weer heerlijk in gebruik.

Uw nieuwe badkamer moet er fantastisch uitzien én elke dag weer comfortabel zijn in gebruik. Daarom besteden we bij Baderie evenveel aandacht aan uitstraling als aan functionaliteit. Slim kan heel mooi zijn en mooi heel doordacht. Dat voelt u direct wanneer u een badkamer van Baderie binnenstapt.

Uw wensen vormen het vertrekpunt, wij begeleiden u bij elke stap. Bij Baderie hanteren we een uniek vijf stappenplan om de totstandkoming van uw nieuwe badkamer inzichtelijk te maken. Zo ontstaat de slimste vorm van genieten, ook bij u thuis.

Bij Baderie zijn we creatief en praktisch tegelijk. We houden ervan steeds weer andere badkamers te ontwerpen, op basis van nieuwe ideeën en verfrissende toepassingen. Tegelijkertijd blijven we realistisch en houden we steeds in de gaten wat haalbaar is. Hoe realiseren we de slimste en mooiste badkamer binnen uw budget? In onze showroom laten we u graag de meest uiteenlopende stijlen en producten zien.

Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van Het Baderie Comfort. Ongeacht de situatie en beschikbare ruimte, er is altijd een oplossing die past. Bij Baderie brengen wij u graag op ideeën met enkele slimme, praktische en gewoon heel mooie badkamers. En we houden alles in eigen hand, van inkoop tot en met installatie door onze VNI-erkende vakmensen. 

Baderie Ter Harmsel
Nijverheidsstraat 22
7461 AE, Rijssen
T: 0548 512 113
E: showroom@terharmsel-
rijssen.nl
W: terharmsel-badkamers.nl