Afbeelding

Het echte woongevoel ervaren

Algemeen

Wanneer je de winkel van PAND 55 binnenloopt krijg je weer het echte woongevoel. De massieve houten meubelen onder meer (salon)tafels, TV-meubelen en kasten staan weer ruim uitgestald in de gezelligste winkel aan de Grotestraat 55 in Nijverdal (naast Bonvanie IJssalon).

Ook maken ze bij PAND 55 MAATwerk meubelen, hout met staal gecombineerd voor een scherpe prijs. Deze meubelen worden eventueel ook behandeld met beschermers tegen kringen en vlekken. Het assortiment bestaat ook uit lounge- en diningstoelen plus accessoires om het geheel nog een completere en warmer gevoel te geven. Om ook niet te vergeten zijn de mooie vloerlampen, tafellampen, hang- en wandlampen en de mooie collectie vloerkleden, die in diverse maten leverbaar zijn. Alles is los verkrijgbaar, dus oneindig combineren om je eigen gevoel en sfeer er aan te geven.

“Wij adviseren je graag om je huis zo mooi en praktisch mogelijk in te richten”, aldus Gerwin en Angelien Pots. “Naast de meubelen voor binnen hebben wij ook buitenmeubelen onder meer lounge- en dining stoelen, (hoek)banken, tafels et cetera van verschillende materialen zoals teakhout, aluminium en wicker. Ook hier geldt geen sets alles is los verkrijgbaar naar eigen idee en passie.”

Om zo lang mogelijk plezier van de buitenmeubelen te hebben, adviseert PAND 55 om in het najaar en winter de meubelen beschermd weg te zetten en zo tegen winterse weersinvloeden te beschermen. De binnen- en buitenmeubelen worden door de medewerkers van PAND 55 zelf geleverd en op de plek gezet, binnen een straal van 50 km gratis dezelfde dag, meer dan 50 km in overleg.

Naast meubelen verkoopt PAND 55 ook dames en heren zomerjassen en vesten van het merk Nordberg. Deze zijn waterafstotend en winddicht. Verkrijgbaar in diverse modellen onder meer jack, 7/8 en lang model, verschillende kleuren van maat S t/m 4XL voor de dames en de heren van M t/m 4XL. Voor de dames heeft PAND 55 ook een leuke collectie blouses, vesten, shirts etc. in de nieuwste kleuren.

Ook op zondag is PAND 55 geopend.

PAND 55
Grotestraat 55
7443 BB Nijverdal
T: 0548 610 036
W: www.pand55.nl