Afbeelding

Een terrasoverkapping? Dit is waarom!

Algemeen

Een terrasoverkapping is veel meer dan enkel een aluminium overdekking. De Brustor lamellendaken bieden een moderne, flexibele en extra leefruimte waarvan genoten kan worden tijdens elk weertype. Dankzij de roterende lamellen, kan er vlotjes worden overgeschakeld van volle zon naar schaduw. Daarnaast zorgen geïntegreerde screens aan de zijkanten ervoor dat een laagstaande zon, stuwende wind of zelfs regen geen kans maken om roet in het eten te gooien. Dat betekent natuurlijk ook dat het uitstellen van feestjes en barbecues door slechte weersvoorspellingen tot het verleden behoort!

Tijdens elk weertype

Ervaar de ultieme buitenbeleving

Een eindeloos aantal verschillende opties en de veelzijdigheid van de terrasoverkappingen zorgen het hele jaar door voor de ultieme buitenbeleving. Geniet van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat van het buitenleven en dit van de prille lente tot diep in de herfst. Het woonkamergevoel is makkelijk te verleggen naar de tuin of terras en men kan buiten vertoeven met de luxe van binnen. Heerlijk genieten van het uitzicht. Alleen, met familie of met vrienden.

Centrum van activiteit

Dankzij de terrasoverkapping hoeft men niet meer de avond apart in de keuken te worden doorgebracht. Gebruik de overkapping gewoon als buitenkeuken. Op die manier kan schaduw worden gecreëerd waar nodig en is het kookgebied beschermd. Kortom: de ideale locatie om culinaire hoogstandjes en geslaagde avonden te bereiden. 

Vergroot leefruimte

Lamellendaken hebben als groot voordeel dat er eindeloos gecombineerd kan worden. Als dak, alleenstaand, gekoppeld, in kruis- of L-vorm. Het is beslist de meest veelzijdige terrasoverkapping die vandaag op de markt is en de ideale manier om de woonruimte te vergroten! Wie op zoek is naar een manier om de bestaande woonruimte uit te breiden of om een eigen outdoor gym of buitenkeuken met bar te installeren? Dan is er maar één oplossing die aan al die voorwaarden voldoet: een lamellendak.

Vakantie thuis

“Outdoor spaces” worden steeds belangrijker en groter. Brustor helpt dan ook graag om nog meer van de buitenruimte te kunnen genieten. Tover de tuin om tot een waar vakantieoord met de zonwering-producten van Brustor en geniet van een “staycation” onder een Brustor terrasoverkapping. Deze extra leefruimte kan gebruikt worden om te lezen, te relaxen, om te dineren of tijd te spenderen met vrienden en familie.

Buitenruimte op maat

Met een waaier aan mogelijkheden en opties kan de overkapping tot in het kleinste detail worden gepersonaliseerd. Voeg bijvoorbeeld ledverlichting toe voor een sfeervol effect of een verwarmingselement voor de koelere avonden. De terrasoverkappingen van Brustor worden stuk voor stuk op maat gemaakt.

Tijdloos design 

Het tijdloze design van Brustor past in elk decor, of dat nu landelijk of juist ultramodern is. De terrasoverkappingen zijn afgewerkt met een prachtige structuur en beschikken over een corrosiebestendige coating. Kies dus voor Brustor, dé specialist in terrasoverkappingen, zonneschermen en screens en beleef unieke buitenmomenten!


LUGO Rijssen
Kalanderstraat 16
7461 JM Rijssen
0548 520239
www.lugo.nl