Afbeelding

Vakmensen voor kunststof kozijnen en dakkapellen

Algemeen

Green Line is dé specialist als het gaat om kunststof kozijnen en dakkapellen. Met eigen productie, eigen montage, een eigen service en een overzichtelijke showroom kunnen klanten hier met een gerust hart terecht. Het team van zo’n 20 tot 25 medewerkers denkt mee en zorgt ervoor dat de werkzaamheden – van begin tot eind – goed worden uitgevoerd.

Officieel dealer

Green-Line is al jaren officieel Gealan dealer. Gealan is 1 van de grootste kunststof kozijnsysteemverwerkers van Europa. Zij leveren een hoogwaardig product met een driedubbele dichting waardoor de isolerende waarde van de woning omhoog gaat. Zo komt u makkelijker naar een A label.

Het is nu mogelijk om subsidie te krijgen op isolerende maatregelingen. Om voor deze subsidieregeling in aanmerking te komen, moet men wel voldoen aan een aantal voorwaarden. “Zie voor de voorwaarden onze site www.greenlinekozijnen.nl.”

Kennismaken?

Heeft u (ver)bouwplannen? Kom gerust langs in onze volledig ingerichte showroom waar u de producten kunt bekijken. Bel of mail ons voor informatie of een vrijblijvende afspraak. Onze enthousiaste vakmensen gaan graag voor u aan de slag.

Green-Line B.V.
Transportweg 8
7442 CT Nijverdal
T: 0548-541919
I: www.greenlinekozijnen.nl/
E: info@greenlinekozijnen.nl

Afbeelding