Afbeelding
Foto:

Een goed verhaal bij een sollicitatiegesprek

Wie op het punt staat om te gaan solliciteren heeft een goed verhaal nodig om de werkgever te overtuigen. Verhalen maken heeft dan ook alles met solliciteren te maken. Waarom dat zo is, wordt tijdens de ‘Online Training: Storytelling’ op dinsdag 17 mei om 10.00 uur bij ZINiN BreinReis via Zoom uiteengezet.

NIJVERDAL - Om een fijne baan te vinden heeft men een goed verhaal nodig. Men moet de nieuwe werkgever zien te overtuigen met dat goede verhaal. Laten merken dat men de juiste kandidaat is voor die baan. In de onlinetraining neemt Harry Slagman van Storybusiness de deelnemers mee in de sollicitatiekracht van verhalen. Waarom het werkt, hoe het werkt en wat er allemaal mee gedaan en bereikt kan worden in de werksituatie of sollicitatie. Stap voor stap leer men hoe men het best passende verhaal kan vinden én uitwerken.

Aanmelden en meedoen
Aanmelden voor de Online Training: Storytelling op dinsdag 17 mei om 10.00 uur kan via de website van ZINiN. Na aanmeldingontvangt men een bevestigingsmail van de reservering en de Zoomlink. Om deel te kunnen heeft men een laptop met camera nodig en een goed werkende internetverbinding.

www.zinin.com