Afbeelding
Foto:

Start van de Nationale Diabetes Challenge

Fysiotherapie ZorgSaam is afgelopen dinsdag gestart met de Nationale Diabetes Challenge. Ruim 30 mensen hebben onder begeleiding van vier ZorgSame collega's gewandeld om over 20 weken hun eigen gestelde doel te bereiken. 

NIJVERDAL - Het doel van de deelnemers aan de Nationale Diabetes Challenge is om 5, 10 of 20 km te kunnen wandelen. Het gezamenlijke doel zijn de bijwerkingen van het wandelen: meer energie, beter slapen, gezelligheid, minder ziek, hogere weerstand, beter kunnen ontspannen, voor de diabeten verminderen van medicijnen én het belangrijkste jezelf weer lekker in je vel voelen.


De eerste groepswandeling was al een mooi praktijk voorbeeld. Een prachtige, gezellige wandeling langs de Regge, nieuwe mensen leren kennen, van elkaar leren door elkaar tips te geven over de natuur en na het verdiende kopje koffie met meer energie voldaan naar huis te gaan.

"Het is mooi om te zien dat steeds meer mensen actief met hun gezondheid bezig gaan. Denk jij nu dat wil ik ook? Het kan! Aankomende dinsdagavond om 19.00 uur vanuit de praktijk in Hellendoorn wordt er weer gewandeld, je bent van harte welkom!"

Kijk voor informatie op de website

www.fysiotherapie.zorgsaamnijverdal.nl