Afbeelding
Foto:

Behendigheidsparcours voor scootmobielers

Twee studenten van het ROC van Twente zetten op woensdag 18 mei een behendigheidsparcours uit voor mensen met een scootmobiel. Tussen 11.00 en 13.00 uur kan men op de evenementenweide aan de Koersendijk terecht. Deze dag zal in het teken staan van de preventie tegen eenzaamheid en het samen zijn onder de mens. 

NIJVERDAL - "Heeft u een scootmobiel en wilt u beter leren rijden? Kom dan met uw scootmobiel langs en u kunt gratis meedoen. Onder het genot van een kop soep die geheel gesponsord zal zijn door de plaatselijke Jumbo en de gezelligheid onder elkaar hopen wij, samen met de Huiskamer van Nijverdal, ons steentje bij te dragen in de preventie tegen eenzaamheid", aldus de organisatie. 

Op 18 mei zal er een behendigheidsparcours klaarstaan. Er zal gemeten worden hoe snel dit parcours uitgevoerd kan worden, maar ook wie het meest fair play meedoet. Na het afleggen van het parcours kan men een kop soep nuttigen. 


Voor verdere gezelligheid kan men ook na het parcours terecht bij De Huiskamer aan de Markt 3. De Huiskamer is doordeweeks geopend van 10.00 tot 12.00 in de ochtend en de gehele week geopend van 14.00 tot 17.00 in de middag. Tijdens openingstijden kan contact worden opgenomen via 0619686280 of stuur een e-mail naar Marjanne van Egmond, coördinator van De Huiskamer, info@dehuiskamernijverdal.nl.

De Huiskamer steunen kan door een donatie over te maken op NL89 RABO 0147 4303 05.