Diverse inloopspreekuren bij ZINiN Bibliotheek

ZINiN BreinReis biedt weer hulp bij solliciteren en problemen bij het gebruik van allerlei digitale apparaten zoals mobiel, tablet, et cetera. Het gaat dan om het Digitaal Inloopspreekuur op dinsdag 31 mei om 15.00 uur en het Inloopspreekuur Solliciteren op zaterdag 4 juni om 10.00 uur. Beide inloopspreekuren zijn gratis en worden gehouden in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. 

NIJVERDAL - Een mobieltje, iPad en laptop zijn bedoeld om een ieder van alle gemakken te voorzien op digitaal gebied. Maar soms loopt men tegen problemen op of zijn er functies waarvan nog niet bekend is, wat ermee gedaan kan worden. De docenten van ZINiN BreinReis zitten op dinsdag 31 mei vanaf 15.00 uur klaar in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal om al dit soort vragen te beantwoorden. Ook met vragen over Facebook, Instagram en WhatsApp en de digitale overheid kan men op dit gratis spreekuur terecht. 


De banen liggen voor het oprapen, werkgevers komen handen tekort, maar solliciteren kan soms best lastig zijn. HR-consultant en loopbaancoach Sheena Kozijn zit op zaterdag 4 juni vanaf 10.00 uur klaar om iedereen te assisteren bij zoektocht naar werk. Zij helpt bij het overtuigen van een nieuwe werkgever.