Afbeelding
Foto:

'We helpen je geloven'

De Verspieders Express is een plek van ontmoeting en verbinding. Dit missionaire project is samen met de Protestantse Kerk in Nederland ontstaan. De Verspieders Express is geen onderdeel van een kerkgenootschap, maar werkt wel samen met genootschappen.

TWENTE - "Wie je ook bent, graag willen we je helpen om vandaag de dag te geloven. Bij de Verspieders Express verwelkomen we je graag", aldus de organisatie. 

Het kanaal Almelo-De Haandrik vormt de rode draad van het werkgebied, maar er worden ook uitstapjes naar naburige plaatsen gemaakt. "Wij organiseren diverse christelijke activiteiten, maar je kunt ook zelf gebruik maken van de Verspieders Express. Denk hierbij aan creatieve werkvormen zoals kliederkerk, ontmoeting & verbinding in je dorp of wijk." Op woensdag 25 mei gaat op het YouTube-kanaal van de Verspieders Express een promotiefilm online.

Er is inmiddels bij een aantal mensen een verlangen ontstaan om de Verspieders Express ook te gebruiken voor ontmoeting & verbinding met vluchtelingen. De eerste verbindingsdag is geweest en de volgende staan al op de agenda. 


"Mocht je geïnteresseerd zijn om mee te draaien in het team ‘ontmoeting & verbinding' stuur dan een berichtje naar verspieders.express@gmail.com. Met meer mensen kunnen we nog meer doen!"

Afbeelding