(foto: © KNGU - fotograaf Kelvin Middelink)
(foto: © KNGU - fotograaf Kelvin Middelink)

Haal het nijntje Beweegdiploma

Algemeen

NIJVERDAL - Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kunnen peuters en kleuters bij G.V. Fysion het nijntje Beweegdiploma halen!

Het nijntje Beweegdiploma biedt wekelijks speelplezier, terwijl ze alle essentiële basisvormen van bewegen leren. In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leren kinderen op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. Wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen?

Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangen de kinderen het nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. Een diploma dat een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!

Op maandag van 15.30-16.30 uur geeft G.V. Fysion ‘nijntje beweegt’ in de Kruidenwijk in zaal 1 voor 3 t/m 6-jarigen. Kom gerust een keer meedoen! Meer informatie op
www.fysion-nijverdal.nl