Afbeelding

St. Sebastianus bestaat 100 jaar

Algemeen

HELLENDOORN - Dit jaar bestaat de St. Sebastianus 100 jaar. Dat betekent 100 jaar katholiek onderwijs in Hellendoorn. Al die jaren op dezelfde plek middenin Hellendoorn. De school staat letterlijk en figuurlijk middenin dit prachtige dorp. Er is veel gebeurd in de afgelopen 100 jaar. Er staat een modern schoolgebouw waarin eigentijds, modern onderwijs wordt gegeven. 

Het jubileumjaar is op de eerste schooldag feestelijk geopend met de onthulling van een nieuw logo. Een logo dat veel zegt over de St. Sebastianus en haar kernwaarden: geborgenheid, zelfstandigheid en avontuur. In het logo zijn een schild, dynamiek, onderwijs en De Regge terug te vinden. Een school met een logo dat zeker weer 100 jaar mee kan! 

Naast het onthullen van het logo hebben de kinderen het jubileumjaar muzikaal ingeluid met geweldige drumworkshops.

In juni 2023 viert de school haar 100-jarig bestaan met een feestweek. Deze feestweek die bol staat van activiteiten voor alle leerlingen en een voorstelling voor ouders wordt afgesloten met een grote reünie voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers van de St. Sebastianus op vrijdag 16 juni 2023.