Afbeelding

De bal rolt weer in Hellendoorn

Algemeen

HELLENDOORN - Bij v.v. Hellendoorns werd zaterdag 27 augustus de jaarlijkse seizoensaftrap gehouden. De gehele dag werden er diverse voetbalactiviteiten georganiseerd voor alle teams.

De dag begon met een gezamenlijk ontbijt voor Jeugd Onder 7 jaar tot en met Onder 10 jaar en hun ouder(s)/verzorger(s). Na het ontbijt begonnen de jongens en meisjes aan de trainingsochtend.
De spelers en begeleiding van het eerste elftal van v.v. Hellendoorn verzorgden voor de jongens en meisjes een spectaculaire training met veel leuke oefeningen. De jongens en meisjes kregen bij de oefeningen tips van de jongens van het eerste elftal. Aansluitend op deze training was het de beurt aan Jeugd Onder 11 tot en met Onder 13 jaar. Ook voor hen werd een leuke training verzorgd. De overige jeugdteams speelden oefenwedstrijden.
Na de middag was het de beurt aan de senioren. v.v. Hellendoorn 1 speelde een oefenwedstrijd tegen v.v. Gorecht 1. De wedstrijd werd met 4-2 gewonnen. De lagere seniorenteams, van zowel de zaterdag- als zondag-afdeling, speelden onderlinge oefenwedstrijden. Na afloop werd de dag in de kantine en op het terras afgesloten met een hapje en een drankje en veel gezelligheid.