Afbeelding
Foto:

Bruisend Nijverdal bedankt sponsoren

Vier dagen feest, het zal geen Nijverdaller ontgaan. Het mooie is ook dat de organisatie aan elke Nijverdaller heeft gedacht. Het programma telt vele activiteiten voor alle leeftijdsgroepen van jong tot oud. Het is fantastisch dat er met behulp van de vele vrijwilligers en sponsoren zo’n feest in Nijverdal mogelijk is. 

Natuurlijk zijn ook de bezoekers van groot belang om het feest te laten slagen. “We hopen op veel bezoekers, die genieten van het feest onder het genot van een drankje en een hapje. Ook zij zorgen voor de continuïteit van het feest”, aldus de organisatie. 

Het bestuur van Bruisend Nijverdal is van plan om het feest mooier en grootser te maken, met nog meer publiek, zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen: Een geweldig feest te organiseren voor alle doelgroepen van onze bevolking. Zodat straks iedereen terug kan kijken op een mooi, gezellig, maar vooral sociaal feest van ontmoeten en plezier hebben. Uiteindelijk komt dit de uitstraling en de levendigheid van Nijverdal ten goede.

“Voor een mooi feest met een goed programma is veel geld nodig. Daarom zoeken we altijd meerdere sponsoren uit de Nijverdalse samenleving. Naast de gouden en zilveren sponsoren hebben we ook nog vele bronzen sponsoren en vrienden van Bruisend Nijverdal. Bij deze willen we hen allen bedanken voor de bijdrage aan ons mooie feest!” aldus het bestuur. 

Voor de editie van 2022 heeft men inmiddels vijf hoofdsponsors gevonden die een groot deel van de kosten bijdragen. Het gaat hierbij om: Auto Aaltink, Heutink, Hart van Hellendoorn-Nijverdal, Jumbo Nijverdal, EG Computerspecialisten en Mulder Makelaardij. Allemaal bedrijven die ons feest en de Nijverdalse samenleving een warm hart toedragen. 

Naast deze hoofdsponsors zijn er nog veel meer bedrijven uit de gemeente die een steentje bijdragen. Wilt u uw naam verbinden aan ons feest? Als bedrijf richting uw klant, personeel of noaber (buur), zodat wij er iets onvergetelijks van kunnen maken. Vraag naar de mogelijkheden of e-mail: sponsorzaken@bruisendnijverdal.com. Namens vele inwoners alvast bedankt!