Afbeelding
Foto:

Beste coverband van Nederland komt naar Bruisend Nijverdal

De vrijdagavond van Bruisend Nijverdal wordt er één om nooit te vergeten. Het programma start op vrijdag 9 september volgens traditie met de Grootse Nijverdalse Pubquiz: Al enkele jaren een heel groot succes. Onder het genot van een drankje en hapje worden de deelnemers de hele avond getest op algemene kennis en muziekkennis. Na afloop zorgt de beste coverband van Nederland, The Originals, voor een interactief muziekspektakel dat je absoluut niet mag missen.

The Originals spelen alles, echt alles, op verzoek. Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct en zorgen gegarandeerd voor een fantastisch feest. Ze traden al op bij 538Live XXL, De Vrienden van Amstel LIVE! en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Ook was de band vier jaar lang maandelijks te gast in De Coen & Sander Show op Radio 538. 

De band heeft een repertoire van meer dan 5000 nummers. Het publiek staat centraal tijdens de show en iedereen mag vanaf het verzoekjespodium bepalen wat The Originals gaat spelen tijdens het optreden. Entree voor deze geweldige afterparty is helemaal GRATIS. 


Pubquiz

Voor dat het zover is, strijden meer dan 100 teams tegen elkaar bij de Grootse Nijverdalse Pubquiz. Deze Pubquiz staat garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man of vrouw, op elk niveau. De vragen van de quiz frissen je geheugen op en vele antwoorden worden weer herkenbaar, maar leiden ook tot nodige lachmomenten. De inschrijving is al gesloten, maar je bent van harte welkom om even een kijkje te komen nemen. Deze Pubquiz wordt aangeboden, met medewerking van vrijwilligers van het Haarles Feest.

Ga jij de competitie aan met andere teams om de hoogste score te halen? Of wil je gewoon een gezellige avond met vrienden, familie of collega's? Kom dan naar de Grootse Nijverdalse Pubquiz en afterparty met The Originals. Vanaf 22.00 uur maken de tafels plaats voor de dansvloer. 

Afbeelding
Afbeelding