informatie
informatie Foto:

Trefpunt Minima

Inloopochtend bij het Trefpunt Minima

Op dinsdag 20 september zal er weer een Inloopochtend voor de Minima gehouden worden. Er is altijd koffie en thee met iets lekkers erbij en heel veel ruimte voor een gesprek en het uitwisselen van ervaringen. 

NIJVERDAL - Op dit moment houden de sterk stijgende energieprijzen de gemoederen nogal bezig. Zelfs met de energietoeslag van 1300,- euro van het rijk zal het een moeilijke winter worden voor mensen die toch al heel weinig te besteden hebben. Maar ook mensen met een inkomen boven de bijstandsnorm zullen het heel moeilijk krijgen. Een spoedige oplossing lijkt er niet te komen, maar erover praten met anderen in dezelfde situatie kan wel helpen. 

"We proberen altijd zoveel mogelijk tips te delen. Die staan ook in het Hellendoorns MiniMaatje, de nieuwsbrief van het Trefpunt Minima in samenwerking met het Netwerk Sociale Zekerheid/Cliëntenplatform in de gemeente Hellendoorn", aldus de vrijwilligers. Als men die nieuwsbrief wil ontvangen kan men contact opnemen met het Trefpunt Minima. Ook als men de maandelijkse uitnodiging voor de Inloopochtend wil ontvangen kan men contact opnemen met het Trefpunt Minima.

De Inloopochtend wordt gehouden in de kelder van “Het Spectrum” Hendrik Wormserstraat 1, Nijverdal (ingang aan het Hendrik Wormserplein). Voor kinderen is er ranja aanwezig, speelgoed graag zelf meenemen. "We heten belangstellenden graag welkom op dinsdag 20 september."

Info: trefpuntminima@hotmail.com of telefoonnummer: 06- 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur).

Afbeelding