Afbeelding
Foto:

Familietoertocht voor het goede doel in Markelo

Op het Landgoed de Kattenbergse Hoeve in Markelo wordt permanent een vakantiehuisje ter beschikking gesteld aan gezinnen die normaliter niet op vakantie kunnen. Rotary Hellendoorn Nijverdal e.o. heeft het afgelopen jaar dit huisje gebouwd, ingericht en de tuin aangelegd. De opbrengst van de familietoertocht komt ten goede aan dit vakantiehuisje.

HELLENDOORN/NIJVERDAL - Met de club wordt gezorgd voor de schoonmaak van het vakantiehuisje, het tuinonderhoud, het eventuele vervoer van de gasten en de noodzakelijke eerste boodschappen. De reacties van de gasten op het verblijf zijn hartverwarmend. 

Echter, er dient wel geld ingezameld te worden om dit te bekostigen. Daarom wordt er op zondag 25 september tussen 9.00 en 14.00 uur een 90 kilometer lange toertocht verreden door het Twentse land. Nadat iedereen op pad is gegaan na koffie en krentewegge, kunnen er onderweg met de hele familie opdrachten uitgewerkt worden. 

Bij terugkomst zijn een aantal prijzen te verdelen voor de winnaars en kan een hapje en drankje genuttigd worden. Voor 40,- euro per auto heeft iedereen een mooie dag. 

Inschrijven kan via: familie toertocht@gmail.com.