Oefentherapeute Elvira van Daal en fysiotherapeut Ivan Platenkamp helpen Nijverdallers bij pijnvrij bewegen.
Oefentherapeute Elvira van Daal en fysiotherapeut Ivan Platenkamp helpen Nijverdallers bij pijnvrij bewegen. Foto:

Met YorBody Fysiotherapie weer pijnvrij bewegen

Eind juni opende YorBody Fysiotherapie de deuren van de nieuwe praktijk in Nijverdal. Ze zijn gevestigd in het gebouw van sportschool Basic-Fit op Piet Heinweg 8. Hierdoor kunnen zij gebruik maken van de nieuwste en meest uitgebreide trainingsapparaten om de kwaliteit van onze zorg zo hoog mogelijk te houden. "Wij helpen u weer pijnvrij bewegen door middel van Fysiotherapie en Oefentherapie", aldus Ivan Platenkamp en Elvira van Daal van YorBody Fysiotherapie.

NIJVERDAL - Fysiotherapeut Ivan Platenkamp en oefentherapeute Elvira van Daal hebben veel ervaring met het behandelen van diverse klachten. Zo is Ivan gespecialiseerd in het behandelen van rug-, nek-, schouder- en knieklachten. Maar ook (top)sportblessures, heupklachten en revalidatie na een operatie. Elvira is ook McKenzie therapeut en heeft veel ervaring met het behandelen van hernia's in lage rug of nek, zwangerschapsklachten, bekkenpijn, stressklachten en ademhalingsproblemen. 

"Ervaart u lichamelijke klachten waar u graag vanaf wilt. Neem gerust contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak. Wij begeleiden u graag om weer terug op niveau te kunnen komen en weer blessure/pijn vrij uw passie te kunnen uitoefenen." Neem contact op via 06-21 84 07 66 of nijverdal@yorbody.nl. Ga voor meer informatie naar

yorbodyfysiotherapie.nl/praktijk/nijverdal