Esther Groenenberg doet op 8 oktober een ode aan de songtekst met haar show 'Uit het hoofd'
Esther Groenenberg doet op 8 oktober een ode aan de songtekst met haar show 'Uit het hoofd' Foto:

Ode aan de songtekst in het ZINiN Theater

Esther Groenenberg komt op zaterdag 8 oktober terug in het ZINiN Theater met een 'ode aan de songtekst'.

NIJVERDAL - Haar eerste avondvullende show was ook in het ZINiN Theater. Inmiddels is zangeres/pianiste Esther Groenenberg niet meer van het podium weg te slaan. Ze heeft al meerdere programma's achter haar naam staan en had ze een hit met 'Oh Meisje'. Op zaterdag 8 oktober komt ze terug in het ZINiN Theater in Nijverdal met haar nieuwe show 'Uit het hoofd'. Ze brengt hierin een ode aan de songtekst. 

'Uit het hoofd' is er eentje voor de taalliefhebbers, maar ook voor de muziekfanaat die niet zo'n teksten-mens is. Ze vraagt zich af waarom bepaalde liedjes haar zo raken en waarom sommige teksten kunnen ontroeren. Haar eigen liedjes staan centraal, die ze zelf, maar ook met Daniƫl Lohues en Bertolf schreef. Daarnaast put ze ook inspiratie uit haar platenkast met nummers van The Beatles, Nina Simone en Joni Mitchell.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten voor deze voorstelling zijn te reserveren via de website, via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

zinin.com