Afbeelding

Word iets mooier jezelf bij Salon Jouw Moment

Algemeen

NIJVERDAL - Ook voor een botox- of fillerbehandeling kan men nu terecht bij Salon Jouw Moment. Elke zes weken zal Sabine van Botolicious aanwezig zijn om botox- en fillerbehandelingen uit te voeren.

“Botox is een eiwit wat ervoor zorgt dat de spieren zich niet aan kunnen spannen en dat zorgt ervoor dat rimpels verminderen of voorkomen worden. Met botox worden niet alleen rimpels behandeld, maar het kan ook ingezet worden bij mensen met migraine en hoofdpijnklachten, overmatig zweten of tandenknarsen”, aldus Sabine. “Botox werkt ongeveer drie tot vier maanden en werkt langzaam uit. Desgewenst kan de behandeling herhaald worden.”

De fillers die Sabine gebruikt zijn afbreekbaar en op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur. Fillers zorgen ervoor dat het natuurlijke volume van het gezicht zich hersteld. Lijnen en rimpels verminderen of verdwijnen en je krijgt een mooie natuurlijke en frisse uitstraling. Daarnaast kunnen behandelingen met fillers ook worden ingezet om bijvoorbeeld de lippen meer volume te geven, de neus te corrigeren of de kaaklijn te verbeteren.

“Ons doel is om samen met jou de betere versie van jezelf te vinden met een zo natuurlijk mogelijk resultaat”, vertelt Dinarie Wolfkamp, eigenaresse van Salon Jouw Moment. “Hoe mooi is het als je weer met een tevreden glimlach jezelf bewondert in de spiegel. Zonder dat je je stoort aan bepaalde rimpeltjes.”

Sabine is op woensdagavond 14 december in de salon om behandelingen uit te voeren. Een vrijblijvend moment inplannen zodat al je vragen worden beantwoord is ook mogelijk. Ga voor informatie over Sabine en haar behandelingen naar www.botolicious.nl.

Hiernaast biedt Salon Jouw Moment gezichts-,huidverbeterende en wimper- en wenkbrauwbehandelingen aan. Persoonlijke aandacht en dat het echt jouw moment is waar je ongestoord van kan genieten zijn bij Salon Jouw Moment vanzelfsprekend, daarom is een afspraak inplannen vooraf aan je bezoek noodzakelijk. Dit kan gemakkelijk via salon-jouwmoment.nl