Afbeelding

Piet Zoomers ModeMall Wilp viert 50-jarig bestaan

Algemeen

WILP - In de maand november viert Piet Zoomers ModeMall in Wilp het 50-jarig bestaan. Dit jubileum vieren ze graag met hun medewerkers én met hun klanten. Iedere week is er op zaterdag en zondag live muziek. Er zijn vele aanbiedingen, lekkere hapjes en gerechten in het Fashion Café en als klap op de vuurpijl een verloting met een prijzenpot van 25.000 euro.

Piet Zoomers, A Celebration of Fashion, bestaat dit jaar 50 jaar. In 1972 is het huidige bedrijf ontstaan in het woonhuis van de oprichter. Sindsdien heeft de ModeMall in Wilp vele metamorfoses ondergaan tot de huidige vorm. Ruim 5.500 m² winkelvloeroppervlak; een ware belevenis met een gevarieerd aanbod. Er zijn 150 merken te vinden op de 14 lifestyle-afdelingen of in een van de vele merkenshops.

Piet Zoomers brengt een mode- en schoenencollectie voor iedereen, allerhande lifestyle- en woonartikelen en een uitgebreide boekencollectie. Een sfeervol Fashion Café waar kan men kan relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. 

Bij de ModeMall bevindt zich een grote parkeerplaats waar gratis geparkeerd kan worden en elektrische en hybride auto’s kunnen worden opgeladen aan één van de zes laadpalen. Hiervan behoren twee laadpalen toe aan het Tesla Destination Charging netwerk. Ook zijn er oplaadpunten voor fietsen.

Piet Zoomers ModeMall heeft drie koopavonden per week en is iedere zaterdag en zondag geopend.

www.pietzoomers.com