Afbeelding

De Club van Sinterklaas en de race tegen de klok

Algemeen

NIJVERDAL - Sinterklaas en zijn pieten komen in de nieuwe film ‘De Club van Sinterklaas en de race tegen de klok’ in een ware nachtmerrie terecht, als Pietje Fernando de klok van Sinterklaas kapot laat vallen. Vanaf dat moment gaat alles mis, wat er maar mis kan gaan. Wil je weten of het voor 5 december nog goed komt, kom dan vanaf zondag 13 november naar ZINema, waar de film vanaf die datum regelmatig draait. Kijk voor alle speeldata op www.zinin.com. 

Als Pietje Fernando de klok van Sinterklaas kapot laat vallen, gebeuren er allemaal rare dingen. De Sintmagie is verdwenen zo lang de klok stil blijft staan en dat leidt ertoe dat het paard van Sinterklaas zich vreemd gaat gedragen na een keuring op de manege van Britt Dekker. Als dan de kleinkinderen van de klokkenmaker ineens superkrachten lijken te hebben, is het nog maar de vraag of pakjesavond wel door kan gaan. Wat is er toch allemaal aan de hand? Kom naar deze film met veel vrolijke liedjes kijken, misschien loopt het allemaal toch nog met een sisser af.
Bestel nu een kaartje voor de film met een leuke ZINiN Kidstas erbij voor maar 12,50 euro. In de Kidstas zit popcorn, kabelspek, flesje drinken en een cadeautje. De toegangsprijs voor deze film, zonder de ZINiN Kidstas, bedraagt 8 euro.