De Passie in Wierden heeft iets minder dan 700 leerlingen en is dus een kleinschalige school.
De Passie in Wierden heeft iets minder dan 700 leerlingen en is dus een kleinschalige school. Foto:

De Passie: een school waar je je geloof kunt delen

Een school waar je gezien wordt? Waar je kunt zijn wie je bent? Waar je uitstekend onderwijs krijgt én je geloof kunt delen? Dat is de Passie!

WIERDEN - Met iets minder dan 700 leerlingen is de Passie een kleinschalige school. "Uit de wijde omtrek komen leerlingen met de fiets of het openbaar vervoer naar de Passie omdat het een warme en veilige school is, waar alle medewerkers geloven in God én in jou en je talenten! Leerlingen kiezen voor de Passie vanwege de sfeer, de persoonlijke aandacht en het goede onderwijs", aldus de school.

En ... de school is op weg naar een prachtig nieuw gebouw. Als jij nu voor de Passie kiest, verhuis je in jouw eerste jaar naar de nieuwbouw. Daar hebben de school nóg meer ruimte voor aansprekend onderwijs. Daarin kun je werken in het lokaal of op één van de leerpleinen, is er veel ruimte voor eigen keuzes, werk je veel samen en word je steeds zelfstandiger.

Op de Passie word je in klas 1 kansrijk geplaatst. Je kunt kiezen voor vmbo-tl, tl+, havo, vwo, vwo+ en gymnasium. Gemengd advies? Prima! Dan wordt je in overleg meestal op het hoogste niveau geplaatst.

Meer weten? Check de website 

www.depassiescholen.nl