Inschrijving dorpsbudget

Inschrijving voor het Dorpsbudget Nijverdal 2023 is weer geopend. Wie plannen of een goed idee heeft om het leven in de wijk prettiger of leuker te maken kan geld uit het dorpsbudget aanvragen om de plannen uit te voeren.

NIJVERDAL - Met het dorpsbudget kunnen bewoners van de gemeente zelf ideeën uitvoeren. Bewoners zijn per slot van rekening dé deskundigen in hun eigen straat of buurt. Op www.stichtingdewelle.nl/doelgroepen/buurtwerk/dorpsbudget-2023 is een overzicht te vinden van de aanvragen van 2020 en 2021 en het aanvraagformulier voor 2023. Achtergrondinformatie over de criteria zijn tevens op deze website te vinden. Aanvragen kunnen uitsluitend digitaal ingediend worden tot uiterlijk 31 december 2022 waarna de commissie Dorpsbudget Nijverdal de aanvragen zal behandelen. Het streven is om alle aanvragen voor 1 februari 2023 af te handelen. 

AIs er een aanvraag is ingediend dan volgt binnen een week via de mail een ontvangstbevestiging. Zo niet, neem dan contact op met De Welle, 0548 - 638810, dorpsbudgetnijverdal@stichtingdewelle.nl