Voor de opening zal Peter de Papegaaiduiker de boel bladvrij maken.
Voor de opening zal Peter de Papegaaiduiker de boel bladvrij maken. Foto:

EG-Wél viert opening met een gratis website

Reclame- en marketingbureau EG-Wél opent woensdag 23 november officieel haar deuren. Dat viert het bedrijf met een cadeautje. "Wij willen al een tijdje een maatschappelijke organisatie in de spotlight zetten”, aldus Niek Spin.

NIJVERDAL - Niet elke stichting/goed doel heeft de mogelijkheid tot een professionele website. EG-Wél wil daarom een gratis gloednieuwe website bouwen voor een maatschappelijke organisatie. Welke stichting dit gaat worden weet het marketingbureau nog niet. Daarom zijn alle tips welkom. "Tijdens de opening van ons pand aan Nijverheidsweg 15D willen we alvast beginnen met de suggesties”, aldus Niek. "Kent u een non-profitorganisatie zonder (of met een verouderde) website? Kom dan woensdag 23 november om 16.00 uur naar de officiële opening van EG-Wél!"

Niek: "Onze deur staat op werkdagen al een tijdje voor iedereen open, maar de officiële opening van ons kantoor is er nooit geweest.” Rond 16.15 uur zal de deur feestelijk geopend worden door een ‘mystery guest'. Wie die persoon is, wil het marketingbureau nog niet verklappen. "We durven wel te zeggen dat het één van de meest bekende personen van Nederland is!” Nadat de mystery guest zijn/haar werk heeft gedaan, bent u binnen welkom voor een hapje en drankje. “Dan kan men goede doelen aandragen voor een nieuwe website.”

De suggesties op 23 november zijn een goed begin, maar online gaan ze door! Wie niet aanwezig kan zijn die dag, kan later ook suggesties aandragen via de Facebookpagina van EG-Wél. “We willen elke stichting die het verdient graag een kans geven”, laat Niek weten. Op een later moment zal de loting starten. “Dan zullen we contact opnemen met de gelote instantie en zullen we de nieuwe website aanbieden.”

EG-Wél
"EG-Wél is de dochteronderneming van EG Computer Specialisten en hét adres voor jouw reclame- en marketingwensen. Nog geen idee of juist een groot project in gedachten? Onze marketingexperts en grafisch vormgevers staan voor je klaar. Daarnaast kunnen we gebruik maken van de ICT-kennis van ons moederbedrijf", vertelt Niek tot slot. "Jouw content is voor ons een eitje!"