Demi en Lise
Demi en Lise Foto:

Tweemaal brons voor turnteams A-Selectie van G.V. Fysion

Acht turnsters uit de MB3 & SUPD mochten zaterdag 5 november de eerste wedstrijd van het seizoen aftrappen. Een teamwedstrijd in eigen huis georganiseerd door G.V. Fysion.

NIJVERDAL - Bij het middenbouw niveau 3 (MB3) team werd erg goed geturnd in ronde 2. Op alle toestellen mochten de zes turnsters van G.V. Fysion steeds hun oefening laten zien. Na de start op balk werden er strakke oefeningen op vloer neergezet. Op sprong deden bijna alle meiden voor het eerst half in/half uit. Op brug werd geturnd met een foutje hier en daar. Alle meiden hebben bijgedragen aan het teamresultaat waarbij van alle turnsters steeds de beste drie scores tellen. Aan het einde van de wedstrijd mochten Fayèn Melenboer, Ashley Tran, Noé Raamsman, Julia van Horen, Amy Stokkers en Sophie Krukkert vol trots het podium betreden om een bronzen medaille in ontvangst te nemen!

In de laatste ronde mochten Demi Roosendaal en Lise Rutgers de wedstrijd afsluiten in de supplement D (SUPD). Zij turnden in een gemengd team met vier andere turnsters van TSH, A.G.C.V. en R.K. DOS. Demi en Lise turnden niet op alle toestellen, bij SUPD turnen steeds drie turnsters op elk toestel. Lise en Demi scoorden respectievelijk een 3e en 2e plek op sprong van alle deelnemers. Demi haar brugoefening was de beste in het veld en op vloer scoorde Lise weer een top 3 klassering. Ook zij lieten hiermee zien een hele goede bijdrage te leveren aan het teamresultaat! Een bronzen medaille voor dit gemengde team.


Trainers Manon Snellink, Mirko Heuver, Marijn Piksen en Elsanne Luijmes kijken terug op een geslaagde wedstrijddag voor de turnsters. Tevens was het weer een goed georganiseerde turnwedstrijd van G.V. Fysion voor het district Oost van de KNGU.

MB3 op het podium
Acht wedstrijd turnsters