voetbal
voetbal Foto:

Voetbalnieuws

Benneker blijft nog twee jaar bij v.v. Hellendoorn

Door een contractverlenging blijven v.v. Hellendoorn en hoofdtrainer Bart Benneker twee jaar langer aan elkaar verbonden verlengd. Met de verlenging van twee jaar wordt wederzijds vertrouwen uitgesproken. 

HELLENDOORN - "Het verlengen van het contract met Bart had voor ons hoge prioriteit. Met Bart hebben wij een trainer in huis die niet alleen een buitengewoon hoog niveau haalt met het eerste elftal, maar daarnaast ook nog aanzienlijke waarde levert in de plannen die we de komende jaren hebben met v.v. Hellendoorn. De samenwerking bevalt erg goed en we hebben er alle vertrouwen in dat we de stap naar de tweede klasse met Bart kunnen maken”, aldus Hugo Kok, die samen met Erwin Looms verantwoordelijk is voor de verlenging.

Ook Bart is eveneens blij met de tweejarige verlenging van zijn contract: "Kijkend naar de afgelopen jaren heeft zowel v.v. Hellendoorn 1 als de club in bredere zin een positieve ontwikkeling doorgemaakt. De omvangrijke investering in het jeugdbeleid werpt zijn vruchten af. De afgelopen drie seizoenen hebben meer dan tien jeugdspelers de kans gekregen bij het eerste, dit heeft geresulteerd in zeven debutanten in de afgelopen twee seizoenen waarvan een aantal nu nagenoeg vaste basisspeler is. Ik denk dat we zowel met het jeugdbeleid als met v.v. Hellendoorn 1 nog niet klaar zijn. Met de versterkte technische commissie en de stappen waar we mee bezig zijn denk ik dat we de komende jaren kunnen oogsten. Ten aanzien van de jeugd willen we onderscheidend zijn in de regio, ik denk dat dit gaat lukken, daarnaast komt de stap naar daadwerkelijke promotie steeds dichterbij. Mocht het lukken om tweede klasse te spelen dan is het daarmee niet klaar, er is nog meer dan genoeg te doen, dus is twee jaar voor mij passend,” aldus Benneker.

Afbeelding