Afbeelding
Foto:

Tim Akkerman & The Ivy League terug in de tijd

Tim Akkerman gaat in zijn nieuwe theatertour samen met zijn band The Ivy League terug naar de tijd van MTV Unplugged. Op zaterdag 26 november om 20.15 uur staat Tim Akkerman in het ZINiN Theater in Nijverdal.

NIJVERDAL - Tim Akkerman is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Al meer dan 20 jaar is hij te bewonderen op festivals, poppodia en theaters. Van stevige rock tot compleet akoestisch. Nu gaat hij terug naar de tijd van MTV-Unplugged. Een ode aan de rock muziek, zijn muzikale helden en aan zijn publiek dat houdt van alle mogelijke smaken. 

MTV-Unplugged is het iconische muziekprogramma van MTV. Muzikanten en bands als Eric Clapton, Nirvana, Alanis Morissette, Pearl Jam, Bob Dylan en andere grootheden deden maar wat graag mee in dit programma, waarbij zij hun songs in een akoestische setting speelden. Tim Akkerman laat deze tijd herleven met de mooiste songs uit zijn eigen oeuvre, op een intieme en breekbare wijze gebracht met leuke anekdotes en ontroerende verhalen.

Kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

www.zinin.com