Afbeelding

v.v. Hellendoorn ontvangt thuis buurman v.v. DES uit Nijverdal

Algemeen

HELLENDOORN - Aanstaande zaterdag speelt v.v. Hellendoorn een thuiswedstrijd op haar eigen Sportpark De Voordam in Hellendoorn. Tegenstander deze middag is v.v. DES 1 uit Nijverdal. Uiteraard een mooi affiche in de gemeente Hellendoorn. Kan v.v. Hellendoorn de punten in eigen huis houden of weet v.v. DES te stunten? Aftrap: 14.30 uur.

v.v. Hellendoorn is momenteel nog ongeslagen in de competitie en heeft inmiddels 16 punten uit 6 wedstrijden behaald. v.v. Hellendoorn heeft meermaals haar ambities uitgesproken voor dit seizoen en dat is promoveren. Met die gedachten wil het elftal natuurlijk heel graag winnen aanstaande zaterdag. Hoofdtrainer Bart Benneker verwacht een leuke, aantrekkelijke wedstrijd. “Gezien onze kampioensambities, de stand op de ranglijst en de resultaten van vorig seizoen zullen we terecht als favoriet voor de derby worden aangewezen. Anderzijds weten we ook dat de derby’s wedstrijden op zich zijn, DES de huid duur zal verkopen en DES-trainer Eddy Zwijnenberg v.v. Hellendoorn goed kent. Ingrediënten voor een mooie voetbalmiddag die wij op basis van onze ongeslagen status met vertrouwen tegemoet gaan. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen we met aantrekkelijk voetbal de drie punten wederom in Hellendoorn weten te houden.” 

Tegenstander v.v. DES is terug te vinden op plek 11 met 6 punten uit 7 wedstrijden. Deze punten werden behaald door winstpartijen tegen SVVN (3-2) en afgelopen zaterdag werd er met 1-0 gewonnen van v.v. Mariënberg 1. De mannen van hoofdtrainer Eddy Zwijnenberg willen uiteraard het goede gevoel van afgelopen zaterdag doortrekken tegen Hellendoorn.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer R.S. Adema. Aftrap: 14.30 uur, Sportpark De Voordam. Na afloop van de wedstrijd is men van harte welkom voor de derde helft met onder andere Nederlandstalige zanger Jordy van Vilsteren.