Culinaire inloopochtend minima op 12 december

Er wordt weer een Inloopochtend voor de Minima gehouden op maandag 12 december. De inloopochtend begint om 9.30 uur, duurt tot ongeveer 13.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.

NIJVERDAL - Deze inloopochtend zal er een culinaire uitdaging zijn: onder leiding van een culinair specialist zullen er verschillende kleine hapjes gemaakt worden, die aan het eind van de ochtend gezamenlijk tijdens de brunch opgegeten gaan worden. Gedurende de hele ochtend is er voldoende gelegenheid zijn om bij te praten en ervaringen uit te wisselen.

De inloopochtend wordt gehouden in de socioruimte van de Bendien Smitshof nummer 38. Let wel, dit is dus niet op de gebruikelijke plaats van de inloopochtend.

In verband met het inkopen van de benodigdheden voor de hapjes die gemaakt gaan worden, is het van belang dat wie wil deelnemen aan de culinaire inloopochtend zich opgeeft voor deze ochtend. Opgeven kan tot donderdag 8 december. Stuur voor opgave een e-mail naar trefpuntminima@hotmail.com of neem contact op via 06-10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur). Kinderen mogen meekomen, voor hen is ranja aanwezig. Speelgoed graag zelf meenemen.