Zonnebloem

Kerst met De Zonnebloem

De vrijwilligers van de Zonnebloem zetten zich het hele jaar door in voor mensen, die door ziekte of handicap lichamelijke beperkingen hebben. Ook in december staat er activiteiten op de agenda.

RIJSSEN - Op 17 november samen met de vrijwilligers van de Zonnebloem al geproefd worden van de kerstsfeer. Er werd toen een tuincentrum in kerstsfeer bezocht voor de sfeer en er werden wat inkopen gedaan, maar het was vooral een gezellige middag.

De eerstvolgende activiteit van de Zonnebloem is de Kerstbijeenkomst met koorzang op 9 december van 14.00 tot 16.00 uur. De zanggroep "Jong van Hart" uit Rijssen zorgt voor een feestelijke invulling met zang en verhalen. De vrijwilligers verwennen deze middag gasten met een hapje en drankje. De Kerstbijeenkomst wordt gehouden in de recreatiezaal van Eltheto, gebouw De Bolder. Karel Doormanstraat 40, Rijssen. De bijdrage is 7 euro per persoon.

Aanmelden voor de Kerstmiddag kan tot 6 december. Opgave bij Ria Muller 0642288128 of Marijke den Elzen 0640533404. Bij de opgave worden ook speciale wensen over het eten en de mogelijkheden van vervoer besproken.