Foto: S. Anzalone
Foto: S. Anzalone Foto: sanzalone01@cs.com

Levendige Kerstwandeling in centrum van Nijverdal

De Levendige Kerstwandeling vindt weer plaats op zondag 18 december in het centrum van Nijverdal. De Beth-Shalom kerk uit Nijverdal organiseert deze wandeling en nodigt alle geïnteresseerden uit om mee te wandelen.  

NIJVERDAL - "Helaas konden we de afgelopen twee jaren de kerstwandeling niet organiseren vanwege de coronamaatregelen. We zijn blij om iedereen nu weer te kunnen uitnodigen voor de Levendige Kerstwandeling", aldus de organisatie. De kerstwandeling start om 17.30 uur bij de Grotestraat ter hoogte van ‘De Jongens’/ 'De Gulle Goedzak’. De route loopt door het nieuwe Nijverdalse park (over het spoordek). Meer dan 2.000 waxinelichtjes zullen de wandelaars langs de sfeervolle route leiden. Tijdens de kerstwandeling komt men langs zingende engelen, levende dieren en een echte kerstkribbe met baby Jezus. De route zal vlakbij het station eindigen, waar lekkere warme chocolademelk wordt geschonken. De kerstwandeling is bedoeld voor iedereen, jong en oud.

Volg ‘Levendige Kerstwandeling' op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.


Kerstdiensten

Eenieder is van harte welkom in Beth-Shalom aan de Maasstraat 2 in Nijverdal voor de nachtdienst op zaterdag 24 december om 19.30 uur en voor de gezinsdienst op 25 december, eerste kerstdag, om 10.00 uur. Deze dienst is ook te volgen via de Youtube-pagina van Beth-Shalom.