Hospice Noetsele heeft een nieuw tuinhuis dankzij giften

Hospice Noetsele in Hellendoorn heeft een nieuw tuinhuis gekregen dankzij giften van bedrijven en bewoners en diens familie. Het oude tuinhuis was in gebrekkige staat en nodig aan vervanging toe. 

HELLENDOORN - Het nieuwe tuinhuis is van grote waarde voor bewoners in hun laatste levensfase. Het is een fijne plek waar men overdekt en beschut buiten kan zitten of binnen met familie samen kan zijn voor bijvoorbeeld het vieren van een verjaardag. De extra ruimte is ook prettig voor familie wanneer zij waken. Familie kan zich even terugtrekken op een eigen plek en toch dicht in de buurt van hun dierbare zijn. Bewoners en medewerkers zijn erg blij met het eindresultaat. Het hospice wil iedereen die een gift aan Stichting vrienden van Hospice Noetsele heeft gedaan hartelijk danken.  

Het hospice is nog op zoek naar vrijwilligers. Als vrijwilliger wordt men actief betrokken bij de verzorging, begeleiding en ondersteuning van mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Van de vrijwilligers wordt verwacht dat ze minimaal één dagdeel per week en één keer per drie weken een dagdeel in het weekend beschikbaar zijn en op wisselende tijden vrijwilligerswerk willen doen. Neem voor meer informatie contact op met coördinator Ingrid de Lange via (0548) 688 113 of hospice@zorgaccent.nl