Afbeelding
Foto:

HGV Hengelo daagt iedereen uit

HENGELO - De Hengelose Gymnastiek Vereniging daagt iedereen uit om eens deel te nemen aan de leuke challenges en online lessen.

Hoewel de leden thuis moeten zitten en de gymzaal gesloten is, is dit geen excuus om niet in beweging te blijven aldus de vereniging. Dat je van de nood ook een deugd kan maken bewijzen de instructeurs momenteel. Op 21 maart begon de vereniging namelijk met het live streamen van oefeningen iedere avond. En: dit blijkt niet alleen in de smaak te vallen bij de bestaande leden!

Livestream
HGV Hengelo organiseert een livestream die onder meer via Facebook te volgen is en later terug te kijken. De streams duren gemiddeld een uur. De instructeurs geven dan met een headset op een demonstratie van de diverse oefeningen. Deze zijn ook toegankelijk voor mensen die juist nu wat willen beginnen met bewegen. Zo worden ook vaak dansoefeningen gehouden. De streams zijn dagelijks om 18.30 uur en te vinden op Facebook, HGVhengelo.

Challenges
Een net zo leuk en toegankelijk onderdeel zijn de challenges die de instructeurs en leden verzinnen. Bijvoorbeeld: een tekening maken in de ligsteun, elastieken in de achtertuin of een knuffelbeer in de lucht gooien en een truc doen waarna je hem weer opvangt.