TT-2020-MKBPLEIN - HENGELO -  MKB Plein heeft het druk tijdens de corona crisis.
EDITIE: MKB PLEIN
FOTO: Lars Smook LS20200319
TT-2020-MKBPLEIN - HENGELO - MKB Plein heeft het druk tijdens de corona crisis. EDITIE: MKB PLEIN FOTO: Lars Smook LS20200319 Foto: Lars Smook

MKB Plein biedt hulp aan ondernemers

HENGELO- Corona raakt lokale ondernemers diep. In hun omzet, maar omdat ze hun ziel en zaligheid in hun bedrijf leggen, ook in hun hart.

De overheid, de gemeenten en belastingdienst hebben noodmaatregelen getroffen, zijn daarmee bezig of hebben deze aangekondigd. Tegelijkertijd zijn ondernemers er de mensen niet naar om stil te zitten. Ze grijpen kansen als ze die zien, maar omdat het ook gewoon mensen zijn, vragen ze zich af waar die kansen in deze crisis zich voordoen. Kortom: door de bomen het bos zien is als ondernemer nu wel even heel moeilijk.

Het MKB Plein heeft samen met de Provincie Overijssel de handen ineen geslagen. De afgelopen dagen heeft het team van het MKB Plein het voor elkaar gekregen een gratis advies op maat voor kleine tot middelgrote bedrijven te kunnen aanbieden, mede door deelfinanciering vanuit de provincie. Dit geldt voor bedrijven tot en met vijf jaar oud.

Snelle aanvraag
Ondernemers kunnen snel en simpel online een aanvraagformulier invullen, worden binnen een dag gebeld waarna een afspraak wordt gemaakt voor een gesprek (telefonisch of via beeldbellen). De groeicoaches van MKB Plein, gaan met de ondernemer in gesprek en maken een plan waarmee de ondernemer direct vooruit kan. Want snelheid en directe hulp zijn cruciaal in deze tijd.

Individueel plan
"Voor de één is het van belang zo snel mogelijk een subsidie te verkrijgen, de ander wil een persoonlijk gesprek over wat nu te doen, weer één maakt zich zorgen over de klanten en hoe daarmee om te gaan. Kortom: voor iedere ondernemer een individueel hulpplan", zegt Vincent Jansen, groeicoach van het MKB Plein. Voor meer en aanmelding: www.mkbplein.com/hulp

Afbeelding