Afbeelding
Foto:

Creatief van Advent naar Kerst bij Kleine Kapel Noetsele

NIJVERDAL - Advent en kerst vieren in coronatijd vraagt om nieuwe uitdagingen. Kleine Kapel Noetsele komt met een initiatief, waarbij je thuis op een creatieve manier stil kan staan bij Advent en toeleven naar Kerst. En Creativiteit heeft vele uitingsvormen: schrijven, tekenen, fotograferen, plaatjes zoeken, bloemschikken, wandelen, mijmeren en meer.

Elke week (vanaf 27 november) zal er op vrijdag via de mail een gedachte, lied of tekst doorgegeven worden, waar je mee aan het werk kunt gaan. Je hebt hier de hele week de tijd voor. Het is mogelijk om dit na een week met anderen te delen. Om hier wat meer uitleg over te krijgen en om een start te maken met deze vorm van bezinnen worden er 2 bijeenkomsten georganiseerd op maandag 23 november. Je kunt kiezen tussen 's middags om 15.00 uur of 's avonds om 19.30 uur. Locatie wordt bij aanmelding bekend gemaakt. Tijdens deze bijeenkomsten zullen de maatregelen van het RIVM in acht worden genomen. Wil je liever niet naar een bijeenkomst, dan is het mogelijk om uitgebreidere uitleg op papier te krijgen.

Aanmelden
Als je aan deze activiteit mee wilt doen, kan je je opgeven via de email: info@kleinekapelnoetsele.nl of francien.kaljouw@solcon.nl of telefonisch 0548-612595. Kijk voor meer informatie over deze activiteit op www.dekleinekapelnoetsele.nl