RIJSSEN - Burgemeester Arco Hofland
Gemeente Rijssen - Holten
Foto: Lenneke Lingmont
LL20200709
RIJSSEN - Burgemeester Arco Hofland Gemeente Rijssen - Holten Foto: Lenneke Lingmont LL20200709 Foto: Lenneke Lingmont

Op weg naar de feestdagen

Het coronavirus heeft nog steeds volop invloed op ons leven. Ook op de decembermaand die nu voor ons ligt. Gezelligheid, samen bij elkaar zijn tijdens de feestdagen. Juist in deze tijd van het jaar willen we elkaar graag opzoeken.

Helaas gaan de komende feestdagen er anders uitzien dan we hadden gedacht. Ik besef dat er van ons allemaal veel wordt gevraagd en dat het zeker niet eenvoudig is. Toch, met aandacht voor elkaar, komen we hier samen doorheen. Voor velen zal het moeilijk zijn, kijk daarom naar elkaar om, thuis en in uw buurt. Een belletje, een kerstkaart, een moment van aandacht. Ik reken op u.

Ik roep u op om uw verantwoordelijkheid te nemen. Houd u aan de maatregelen. Zoals het handen wassen, het dragen van een mondkapje, enzovoort. Neem ook u verantwoordelijkheid bij het doen van de inkopen, koop uw decemberaankopen verstandig. Wacht niet tot het laatste moment. Kies een rustig moment uit om piekdrukte bij de winkels te voorkomen.

Samen zorgen we voor Twente, samen zorgen we voor Rijssen-Holten. Laten we met elkaar de hoop uitspreken dat we dit snel achter ons kunnen laten. Laten we niet angstig of bang zijn. Laten we een luisterend oor zijn voor elkaar, zodat we weten wat er leeft bij elkaar. Elkaar helpen en ondersteunen dat maakt het dat we samen door deze tijd komen.

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen toe. Blijf gezond!

Arco Hofland

burgemeester