Afbeelding
Foto:

Kerstbingo Excelsior’31

Al jarenlang organiseert de Supportersvereniging van Excelsior’31 rond de kerstdagen de traditionele kerstbingo. Omdat dit jaar de kantine niet open kan, gaat de gezellige bingoavond online.

In samenwerking met Excelsior’31 TV wordt er zaterdag 19 december een online bingo georganiseerd vanuit het clubhuis van Excelsior’31. Tijdens deze bingo komen de traditionele bingorondes digitaal de huiskamer binnen. Als er een bingo valt, dan wordt deze per WhatsApp naar de studio gestuurd. Alle gezelligheid zoals u gewend bent, maar dan vanuit de huiskamer. Middels dit online alternatief proberen de Supportersvereniging en Excelsior’31 TV het clubgevoel bij de leden en de supporters in de huiskamer te brengen.

Prijzen
De bingo bestaat uit 4 bingorondes en 1 supperronde. Elke bingoronde zijn er drie prijzen te winnen. Tijdens de supperronde is er 1 grote prijs te winnen. Koop voor slechts €5,- een set bingokaarten waarmee je alle vijf bingorondes mee kunt spelen. Tussen de bingorondes door wordt er meerdere keren aan het Rad van Fortuin gedraaid. Koop tickets voor het Rad van Fortuin en maak kans op fantastische prijzen. Deze tickets kosten €2,- per stuk. Het aantal tickets dat je koopt is het aantal keer dat je naam op een ticket in een grote bak komt. Alle prijzen op het rad worden gekoppeld aan een ticket uit de grote bak. Dus hoe meer tickets je koopt, des te meer kans je hebt op het winnen van leuke prijzen. Naast de traditionele boodschappentassen en zelfs winkelwagens vol producten zijn er tal van andere prijzen te winnen. Maar liefst meer dan 60 prijzen staan op de lijst, denk hierbij aan dinerbonnen van lokale ondernemers uit Rijssen tot een barbecue ter waarde van € 300,-. De hoofdprijs is een half varken!

Jeugdbingo
Voorafgaand aan de Online KerstBingo organiseren de Supportersvereniging en Excelsior’31 TV van 18.00 tot 19.00 een Online Jeugdbingo, voor de jongste jongens en meiden van de club (spelend in de O13-jeugd of jonger). Tijdens deze bingo is er kans op een aantal gave prijzen, speciaal voor de jeugd!

Bingokaarten aanvragen
Elk jeugdlid kan een gratis bingokaart aanvragen via www.excelsior31.nl. Via dezelfde website kunnen ook kaarten voor de Kerstbingo en het Rad van Fortuin gekocht worden. Met zo veel prijzen is het voor iedereen de moeite waard om zich via www.excelsior31.nl aan te melden. De opbrengst van de bingo komt ten goede aan de club als financieel steuntje in de rug tijdens de corona pandemie. Ga dus snel naar www.excelsior31.nl en koop uw loten!

De Online KerstBingo begint zaterdag 19 december om 20.00 uur en is live te volgen via het YouTube-kanaal van Excelsior'31 TV.