Afbeelding

Maak je eigen bewegende alien

Algemeen

HELLENDOORN/DAARLE - In de ZINiN Bibliotheken Hellendoorn en Daarle worden op de woensdagen 25 januari en 8 februari de workshop ‘Aliens maken’ gehouden. Er wordt een bewegende alien met een motortje gemaakt, waarna de alien versierd mag worden met ogen en verschillende kleuren.

In de ZINiN Bibliotheek Hellendoorn is de workshop ‘Aliens maken’ voor 6-, 7- en 8-jarigen op woensdag 25 januari om 14.00 uur. Tijdens de workshop gaan kinderen aan de slag met een motortje, batterij en kroonsteentjes. Als de stroomkring wordt aangesloten beweegt de alien vanzelf, maar waar gaat de alien naartoe? Daarna kan de alien een eigen uiterlijk met ogen en verschillende kleuren worden gegeven. Meedoen kost 2,50 euro.

In de ZINiN Bibliotheek in Daarle wordt de workshop ‘Aliens maken’ gegeven. Deze workshop is voor jeugd van 9 tot en met 12 jaar. Zowel om 14.00 als 15.30 uur start de workshop. De opzet van de workshop is hetzelfde als in de ZINiN Bibliotheek Hellendoorn. Ook in Daarle kost meedoen 2,50 euro.

Aanmelden voor een van de workshops in Daarle of Hellendoorn kan via de website van ZINiN, via de reserveerlijn 0548-624489 of bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek.