Afbeelding

Discozwemmen in Het Ravijn

Algemeen

NIJVERDAL - Zwemvereniging De Waterspetters en stichting Care4Uall organiseren voor het eerst een disco in het zwembad het Ravijn voor mensen die niet naar de reguliere waterdisco kunnen in verband met drukte, prikkels et cetera. 

De zwemdisco is op vrijdag 27 januari van 19.00 tot 21.00 uur. “Met een heel aantal vrijwilligers zorgen we ervoor dat het een gezellige avond wordt waar de zwemmers mee kunnen doen, maar ook hun eigen ding kunnen doen”, aldus de organisatie. Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 30 en zij moeten in het bezit zijn van het A Certificaat. Leeftijd maakt niet uit.

Bij deze eerste zwemdisco is er vanzelfsprekend ook discoverlichting en muziek. De DJ is de enige echte DJ Thomas. Er kan gedanst worden, meegedaan worden met waterspelletjes, worden gegleden van de glijbaan en natuurlijk kan er worden gezwommen.

Opgeven kan voor 23 januari bij De Waterspetters/Ina Muller. Bel of app hiervoor naar 0653398647. Ook voor meer informatie kan gebeld of geappt worden. De kosten zijn 3,50 euro per persoon. Via een tikkie te betalen.