Afbeelding

Dag van het vakmanschap bij REMO West-Twente

Studie in de techniek? Leuk! REMO West-Twente vindt het belangrijk dat je een opleiding kiest die bij jou past en zij snappen heel goed dat het een lastige keuze is. Daarom organiseren zij de Dag van het vakmanschap!

RIJSSEN - Met de Dag van het vakmanschap wil REMO West-Twente de mogelijkheden, de diversiteit en carrièrekansen binnen de techniek laten zien. Wil je weten wat de techniek jou te bieden heeft en welke opleidingen zij bieden? Kom dan op vrijdag 27 januari naar de dag van het vakmanschap.

Op deze dag zijn er negen bedrijven uit de regio die je kennis laten maken met hun vak. Weet jij hoe een koelsysteem echt werkt? Hoe een zware machine kan bewegen? Of hoe je een trap last? Deze vragen en nog veel meer worden beantwoord. Daarnaast ga je ook zelf aan de slag met een opdracht. Al met al belooft het een interactieve en leerzame dag te worden waar je kennismaakt met vakmanschap en wat de techniek jou te bieden heeft. 

De dag wordt speciaal georganiseerd voor leerlingen van het voortgezet onderwijs in het derde of examenjaar. Je kan je aanmelden voor het ochtendprogramma van 09.00 tot 12.15 uur of het middagprogramma van 13.00 tot 16.15 uur. Wil je deelnemen? Meld je dan aan via: www.remo-wt.nl/dag-van-het-vakmanschap.


Techniek leer je bij REMO!