Afbeelding
Foto:

Advendo Twirl

Mylène Noordeloos is Nederlands kampioen

Het NK-seizoen zit er voor de twirlers van Advendo weer op en er zijn mooie resultaten behaald door de vereniging. In totaal stond Advendo met 18 onderdelen op de voorrondes en het NK, dat aantal Nijverdalse deelneemsters was niet eerder zo hoog.

NIJVERDAL - De mooiste resultaten die behaald zijn, zijn de gouden medaille voor 2-batonner Mylène Noordeloos in de categorie adult en de zilveren beker voor het juniorteam in de categorie ensemble junior. Hiervoor zijn de meiden gehuldigd in het gemeentehuis tijdens de nieuwjaarsreceptie op 2 januari.

Op het NK op 10 en 11 december stonden Milou Valk, Kyara Beunk, Lisette Westhuis, Marlynn Beunk, Melissa Kleinjan, Femke Leestemaker, Liza Zonnebeld en Mylène Noordeloos op de NK-vloer met een solo-onderdeel. Ook het seniorteam heeft deelgenomen en behaalde een 7e plek.

Marlynn en Mylène mochten tevens deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen in de kampioensklasse op 7 en 8 januari en ze dongen mee naar een plekje op het EK. Marlynn eindigde met haar 1-baton in de intermediateklasse op een 10e plaats en met haar strut op een 5e plaats. Mylène behaalde met haar 3-baton in de kampioensklasse een 7e plek.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het nieuwe twirlseizoen alweer in volle gang.

De Twirlers van Advendo behaalden mooie resultaten.